Nyhed

mandag 7. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

To marathonløb med kun 6 ugers mellem af Steen Hoff

Trongårdens IF’s flittigste marathonløber Steen Hoff, detog søndag den 25. september i Berlin Marathon. Berlin Marathon er en af verdens bedste og hurtigste marathon ruter og denne gang var vejrforholdene også helt perfekte. Patrick Makau, Kenya, udnyttede de perfekte forhold til at sætte ny verdenrekord på marathon distancen med tiden 2:03:38 (2:55,8 pr. km!). Også Steen udnyttede forholdene og støtten fra de mange tilskuere og lagde ud med 1:45:17 halvvejs. Tempoet på den sidste halvdel gik kun en smule ned og Steen nåede mållinien i tiden 3:36:30 som nr. 6797 og nr. 1340 i sin aldersgruppe M45.

Kun 6 ugere senere stod Steen endnu en gang på startlinien for at prøv kræfter med et af verdens store marathonløb. Denne gang var det New York Marthon der blev afviklet søndag den 6. november. Også i New York var forholdene rigtigt gode om end temperaturen var en smule lavere en i Berlin og også denne gang var det en Kenyaner der løb rigtigt stærkt. Geoffrey Mutai løb 2:05:05, hvilket er en fantastisk tid på den kuperede og ikke hel nemme rute og en forbedring af løbsrekorden med over 2 minuter. Steen’s mellemtider var næsten identiske med tiderne i Berlin frem til 30 km og ½-marathon blev passeret i tiden 1:45:24. På de sidste godg 10 km begyndte det kuperede terræn og sikert også Berlin Marathon at kunne mærkes i benene, men Steen kænpede sig i mål i flotte 3:46:18 som nr. 9829.

I alt er Steen nu oppe på 3 marathonløb i 2011, idet Steen også løb Barcelona Marathon i marts måned.

Resultat – Berlin MarathonNew York Marathon