Nyhed

mandag 5. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot ½ marathon debut til Natasja i Løberen Skovmaraton

Søndag den 4. november deltog Natasja Munch i motionsløbsarrangementer Løberen Skovmaraton. Distancerne var 10 km, ½ marathon og marathon og løbene blev afviklet på en udfordrende og kuperet rute på grusstier i Store Dyrehave. Natasja debuterede på ½ marathon distancen og leverede en meget flot præstation. Natasja gennemførte i tiden 1:39:15 og blev nr. 13 blandt de ialt 304 kvinder, der gennemførte de 21,095 km. Natsaja’s tid placererf hende på en 8. plads på TIF’s top-10 rangliste på kvinderens ½ marathon distance.

Vinderen hos kvinder på ½ marathon dtsiancen blev Agnete Debois Hjelmar i tiden 1:24: 26, mens Anders Wagner vandt hos mændene i tiden 1:14:52. På den dobbelte distance vandt Michael Jeppesen hos mænden og Signe Køngerskov hos kvinderne i henholdsvis 2:52:04 og 3:33:55.

Resultater