Nyhed

søndag 31. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot ½-marathon debut til Thomas

Thomas Hjorth Hansen benyttede påskeferien og et besøg på Bornholm til en debut på ½-marathondistancen. Thomas deltog i løbet Cross Island Bornholm ½ maraton, der blev afviklet søndag den 31. marts. Som navnet antyder så skulle var den oprindelige rute på tværs af Bornholm, men på grudn af sne (op til 1½ meter sne på cykelstien mellem Klemensker og Nyker) måtte arrangørerne lave en alternativ rute. Ruten gik fra Rønne til Hasle og tilbage igen. Rute var relativt flad (men ikke helt) og store dele af ruten gik igennem skov. Thomas løb et meget veldisponeret løb og med en god anden halvdel nåede Thoamas målstregen i Rønne i flotte 1:35:36. Tiden rakte til en placering som nr. 14 blandt de ialt 120 gennemførende løbere.

Resultatliste, Fotos