Nyhed

mandag 6. november

Af webmaster
Under Resultater

2. plads på ½ marathon distancen til Asbjørn i Løberen Skovmarathon 2017

Asbjørn Eller Skaarup deltog søndag den 5. november i Løberen Skovmarathon 2017, der arrangeres af Farum Orienteringsklub og Tisvilde Hegn Orienteringsklub. Asbjørn deltog på ½ marathon distancen, hvor han blev nr. 2 og dermed anden weekend i træk skulle en tur på medajleskamlen. Ruterne var som altid rimeligt udfordrende, idet der løbes på grusveje og skovstier i et kuperet terræn i Store Dyrehave, men heldigvis det i modsætning til sidste år fint løbevejr i år. Med tiden 1:16:08, så løb Asbjørn i mål kun 16 sekunder efter vinderen David Westermann, der løb 1:15:52. Hurtigste kvinde var Signe Køngerskov i tiden 1:27:18. PÅ den dobbelte distance gik sejren til henholdsvis Brian Arreborg Hansen i tiden 2:45:17 hos mændene og Nina Weiss Madsen i tiden 3:08:19 hos kvinderne.

Resultater