Nyhed

torsdag 26. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. runden af Puma Cross- & Landevejs Cup

Søndag den 29. November var Korsør AM arrangør af 2. runde af vinterturneringen (også kaldet Puma Cross og Landevejs Cup). Med særdeles kyndig hånd havde Korsør lagt en reel og rigtigt hård cross ruter på Korsør golfklubs smukke (og kopierede) baner. Allerede ved ankomst til Korsør Ny stadion fik man en introduktion til at Korsør AM er en dygtig løbsarrangør, ved simpelthen at se på det fine start og mål område, lagt lige ved siden af det flotte nye (renoverede) atletikstadion. Resten af arrangementet (inklusive rute) levede helt op til dette første indtryk.

Trongårdens IF stillede med 4 deltagere: Lisbeth Jørgensen, Jesper Drøgemüller, Ricki Nielsen, og Allan Prier.

Lisbeth gennemførte de 8 kilomenter cross i fin stil (og i øvrigt sit første cross løb i mange år) og blev sammenlagt nummer 36 (8 i veteranturneringen). Drengene løb 10 km, og her blev Jesper nummer 55 efter en rigtig fin indsats, Ricki blev nummer 94 og Allan nummer 98 (31 i veteranturneringen).

Hos kvinderne vandt Sara Sig Møller (AGF Atletik) en meget sikker sejr, mens herrer klassen blev vundet af Morten Munkholm (Århus 1900 A/M) efter en stenhård strid med Andreas Bueno (AGF Atletik). Begge fik samme tid (31:04).

Dagen sluttede af med at de trætte Trongården løbere spiste hvad vi kunne af Lisbeths kage og drak al Jespers kaffe, før vi blev transporteret sikkert hjem af Ricki.