Nyhed

mandag 11. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Super cross debut for Maria i Vinterturneringen!

Blovstrød Løverne stod for 2. runde af Vinterturneringen for ungdommerne, lørdag den 10. januar 2010 ved Blovstrød Stadion (samme sted som ØMU i cross i november). Ruterne var denne gang henlagt udelukkende til kringlede stier i skoven, og blandingen af de visne blade i den frosne sne gav det perfekte cross underlag.

Trongården var denne gang mødt op med 6 ungdomsløbere. Rasmus Thomsen (10-11 årige) startede festen med at blive placeret som nr 31, og han fik dermed sit 2. point i Vinterturnering (ligger nu i en gruppe på 16 som nr 12 samlet).

De 3 piger, Maria H. B. Andersen, Katharina Dalsgaard og Tina Bischoff og den ene dreng, Kasper la Cour stillede dernæst til start i gruppen, 12-14 årige. Her leverede Maria en utrolig, flot cross debut ved at henvise første rundes nr. 1 til en 2.plads! Maria vandt med 5 sek ned til Astrid M. Adamsen fra KIF efter et spændende spurtopgør på de sidste 200 m. Katharina og Tina fulgt pænt trop som henholdsvis nr 10 og 18. Derved blev truppen i Holdturneringen nr 2 i denne runde (kun slået af Sparta med 12 sek). Al god grund til at fortsætte i denne Vinterturnering, piger! Hvis de næste runder gennemføres i samme stil, er der god chance for en placering i top-3. Kasper klarede 2. runde i ligeså flot stil som 1. runde, og blev denne gang nr. 19. Han ligger ligesom Rasmus i en gruppe på 16, placeret som nr. 11 samlet.

Frederik Hoff sluttede den solbeskinnede dag af med at rykke et par pladser op i forhold til sidste runde. Han fik denne gang 4 flotte point for en placering som nr. 6 og er nu samlet på en 7. plads.

Vi ser frem til tredje runde, der skal foregå på Østerbro, lørdag den 6. februar, med Sparta som arrangør.

Resultater