Nyhed

mandag 8. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot DM debut for Frederik ved inde DMU i Skive

Hvem havde troet at man i marts skulle køre 5 timer i snestorm, men det var ikke desto mindre hvad der overgik Trongårdens IF delegation til indendørs DM for Ungdom, der blev afvilket i Skive den 6-7 marts.

Trongårdens IF delegation bestod af Frederik Hoff, som eneste repræsentant fra Trongården, samt farmand Steen som coach, chauffør m.m. Frederik deltog i 60 m hæk, 800 m og 1500 m og var mest med for at lære og fornemme lidt af den stemning der er til et rigtig stort stævne med alle de bedste. Som netop oprykket til 14-15 års gruppen kan det godt virke lidt afskrækkende med nogle af de store drenge og ikke mindst den fysiske kamp der er i feltet.

Skive AM havde netop afholdt ”Store” DM indendørs, så alle var oppe i gear og stævnet var et af de mest velfungerende og professionelt arrangeret atletikstævner Frederik og Steen har deltaget i.

Samlet set blev det et resultatmæssigt godt stævne for Frederik. En 15 plads i 60 m hæk, 2 hundrededele fra PR. En 11 plads i 800 m 2 tiendedele fra PR (og en masse skubben og blive trådt med pigsko på som erfaring) samt en 13 plads i 1500 m, hvor 5 minutters grænsen blev brudt med en ny meget flot PR forbedring på knapt 5 sekunder til 4,56.71.

Der er kun en måde at blive bedre på, nemlig ved at stille op i flest mulige stævner, og det kan man kun opfordre alle ungdomsmedlemmerne til. Det var lidt ensomt at være eneste deltager fra TIF, så håbet er at flere snart følger trop.

Resultatliste