Nyhed

onsdag 7. april

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4 medaljer og 2 danske rekorder ved NM for veteraner

I week-enden 19 -21 marts blev de nordiske indendørsmesterskaber i atletik for veteraner afholdt i den finske by Jyväskylä, hvor den imponerende Hipposhalli dannede rammen om et godt arrangement med mange fine og tætte konkurrencer. Finnerne har efter sigende oplevet den værste vinter i 40 år, og dagene blev da også krydret med masser af sne.

Trongårdens IF var repræsenteret ved to deltagere: Karsten Nielsen og Janne Nexø. Begge gjorde det godt, og erobrede tilsammen 4 medaljer.

I klassen 45-49 år deltog Karsten Nielsen i trespring. Allerede i sit første spring lagde han sig i spidsen med 12,85 m og satte ny dansk rekord med hele 46 cm. Denne føring kom aldrig i fare, og han vandt overlegent konkurrencen.

Janne Nexø deltog i klassen 50-54 år i tre øvelser, og fik bronze i alle tre. På 60 m fik hun efter en langsom start kæmpet sig op på 3.pladsen og en tid på 9,21 s. På 200 m løb hun i tiden 31.16 s, og forbedrede dermed sin egen danske indendørsrekord med 22/100 s. Sidste øvelse var 60 m hækkeløb, hvor starten igen blev lidt langsom. Alligevel var tiden 10.38 s – hendes bedste indendørsresultat på distancen i 2 år.

Resultater