Nyhed

mandag 28. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

TIF ungdommere viser topform i Eurotrack 2010

Årets udgave af Eurotrack blev afviklet i weekenden den 26. og 27. juni. Felterne i mange af øvelserne var specielt i de ædste årgange meget små i år , men måske har mange allerede påbegyndt sommerferien på dette tidspunkt.

Katharina Dalsgaard havde hos de 12-13 årige piger endnu en travl og særdeles succesrig weekend. På 80 løb Katharina i sit indlendende heat 11,21. Det var den hurtigste 80 m som Katharina har løbet, men da medvinden var på hele 4,1 m/s kunne det desværre ikke blive til officiel PR. Tiden gave Katharina en sikker finaleplads og her blev hun nr. 4. plads. Tiden blev 11,27 s og dennegang var vinden med 2,4 m/s kun en smule over de tilladte 2,0 m/s. I kuglestød blev Katharina nr. 6 og lagde yderligere 20 cm til sin PR, så den nu lyder på 7,90 m. I længdespring leverede Katharina en fantastisk præstation, hvor hu i samtlige 6 forsøg sprang længere en sin PR på 4,22 m. I sit første nåede Katharina ud på hele 4,54 m og det rakte til en 5. plads i konkurrencen. Medvinden var dog med 3,0 m/s lidt for kraftig, men heldigvis var det i det andet spring kun 1,8 m/s. Her sprang Katharina 4,51 m, der dermed nu er hendes officielle PR. I højdespring klarede Katharina i 3 og sidste forsøg 1,37 m. Det rakte til en 4. plads og endnu en personlig rekord.

Hos de 12-13 årige piger havde TIF også Maria Haugaard Bohl Andersen med. Maria havede dennegang valgt at fokusere på 600 m, som hun vandt både ved Lyngby Games og de østdanske ungdomsmesterskaber i Greve i sidste weekend. Ligesom i Greve fik Maria hård konkurrence af Ida Vigsø Kristensen, Bagsværd AC, men Maria var igen stærkest. Maria vandt med godt et sekund i den fantastisk flotte tid 1.44,92, der er en forbedring af hendes egen klub årgangsrekord med hele 3 sekunder.Tiden er mindre end 3 sekunder fra den danske ungdomsrekord på 600 m for 13 årige piger på 1.42.14, og så er Maria endda kun 12 år.

Hos de 16-17 årige piger vandt Clara Fonnesbæk 100 m i tiden 13,70 s. Det var PR med 0,12 s og 3 gang i år at Clara har sat PR på 100 m.

På drengesiden var dennegang kun Frederik Hoff til start. Desværre dukkede der kun 2 drenge op må startstregen på 800 m og Frederik fik sig derfor 2 ensomme omgange på Frederksberg Stadion. Frederik vandt sikkert i tiden 2.15,94 og tiden var faktisk kun 3½ senund fra hans PR, som blev sat for en uge siden i hård medaljekamp ved de østdanske mesterskaber.

Resultatlister – pigerdrenge