Nyhed

mandag 12. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Öresundsspelen 2010 i Helsingborg

3 Atleter fra TIF’s ungdomsafdeling havde trodset weekendens hedebølge og drog til Helsingborg for at deltage i Öresundsspelen den 9-11. juli.

Stævnet er en god mulighed for at fornemme den skærpede konkurrence der findes i Sverige og når der så er deltagelse fra 8 andre nationer, så giver det virkelig en god international fornemmelse.

Frederik Hoff deltog lørdag i 300 m for drenge under 14 år og opnåede en fin 7 plads, kun 12 hundrede dele fra sin PR sat Lyngby Games. Med lidt træning i afsæt fra startboks står den tid snart for tur.

Søndag lagde Katharina Dalsgaard ud med at vinde sit heat i 80 m og gå direkte til finalen. Tiden i finalen blev tiden 11,96 s og det rakte til en flot 5. plads og en tur på podiet. I det indledende heat var der en modvind på -1,9 m/s og i finalen en modvind på hele -4.2 m/s, så i det lys – to rigtig flotte tider.

Herefter skulle Frederik i kamp med de store drenge under 15 år på 800 m. I bagende sol og et meget taktisk løb blev Frederik nr. 10 samlet i tiden 2,19,92. Tempoet var meget varierende og Frederik kom desværre ikke med da toget virkelig kørte, om end han i ensom kamp forsøgte at lukke hullet.

Sidste deltager fra TIF var Maria Haugaard Andersen der stillede op på favoritdistancen 600 m. Maria blev meget klemt i starten og måtte bagom hovedfeltet og ud i overhalingsbanen for at tage jagten op på den førende. Maria nåede helt op men måtte se sig besejret i den afgørende spurt. Andenpladsen og en fin tid på 1,46,67 viser at Maria virkelig er stærkt løbende for tiden.

Resultatliste