torsdag 22. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. runde af Baneturneringen

4. runde af Baneturneringen blev afviklet den 15. juli på TIF’s anden hjemmebane: Holbæk Stadion. Ligesom i de øvrige runder var TIF talstærkt repræsenteret og havde dennegang 8 løbere til start.

På 1000 m var både Jeppe Sidenius og Frederik Hoff med i det hurtigste heat. Frederik kom til at ligge alene det meste af vejen rundt, men kæmpede alligevel sig i mål i flotte 2.58,72. Dermed forbedrede Frederik sin personlige rekord fra sidste år med over 5 sekunder. Jeppe løb endnu en gang et meget veldisponeret løb og med en superflot finish sikrede han sig en 3. plads. Tiden blev så flot som 2.38,41 og Jeppe var dermed mindre en 2 sekunder fra at løbe sig ind på TIF’s top-10 rangliste på 1000 m.

Det var en pragtfuld men dermed også meget varm sommeraften på Holbæk Stadion og det kom 5000 m løberne i specielt de 2 første heat, hvor der var TIF deltagelse, til at lide en hel del under. I første heat leverede Martin Søe en flot indsats i varme. Via en meget hurtig første omgang på 84 sekunder og en god sidste kilometer lykkedes det Martin at forbedre sin 3 uger gamle PR med godt 3 sekunder, så den nu lyder på 19.53,16. Lisbeth Jørgensen lagde ligesom Marin meget hurtigt ud, men gik lidt kold i varmen og kæmpede sig i mål i tiden 20.09,24. Der var 5000 m bane debut til Steen Hoff. Også Steen lagde hurtigt ud, men formåde at holde et godt tempo på den sidste del af løbet og fik dermed en flot debut med tiden 21.23,67.

I andet heat på 5000 m var Jens Larsen godt løbende, men måtte udgå efter 2000 m på grund af eftervirkninger fra en forstuet ankel. Ricki Nielsen gik efter en supertid og lagde sig i føregruppen fra start. De første 4 omgange blev løbet på ca. 86 sekunder pr. omgang, men herefter begyndte trætheden så småt at melde sig og den sidste del af løbet blev en hård og sej kamp. Med en god finish lykkedes det Ricki at nå i mål i tiden 18.48,17 og dermed forbedre sin PR fra 3. runde af Baneturneringen med 4½ sekund. Karen Wonsyld gik med i det høje udgangstempo i 2. heat, og det kom til at koste i varmen på de sidste 2-3 km. Efter at have ligget alene på den sidste halvdel af løbet fightede Karen sig i mål i tiden 19.22,73.