Nyhed

fredag 23. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Karsten Nielsen veteraneuropamester i trespring

Europamesterskaberne for veteraner (EVACS 2010) afholdes den 15. – 24. juli i Nyíregyháza i Ungarn. Trongårdens IF er ved disse mesterskaber repræsenteret af Karsten Nielsen, der torsdag den 22. juli leverede en fremragende præstation i trespring. Karsten deltog i aldersgruppen M45 (45 – 49 år), som han i år er rykket op i.

Allerede i sit første forsøg lade Karsten sig i spidsen af konkurrencen med et spring på 12,87 m og øgede i andet forsøg til 13,05 m (0,0 m/s). Med et sidste forsøg på 12,84 m blev Karsten en suveræn europamester i trespring for M45 med hele 3 spring, der var længere en nærmeste konkurrents.Sølvmedaljen gik til Poul Zipperle, Italien med et spring på 12,76 m, mens Nicolas Telle, Frankrig, vandt bronze med 12,60 m.

Resultatet på 13,05 m er en forbedring af Karstens klubårsbedste på over en halv meter og ny dansk rekord for aldersgruppen M45. Dermed er Karsten indehaver af både undendørs- og indendørsrekordens, i det han ved NM indendørs for veteraner i marts slog indendørsrekorden med et spring på 12,85 m.

STORT TILLYKKE TIL KARSTEN !

EVACS 2010 website, resultatliste