Nyhed

torsdag 29. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Maria ligger nummer 2 i Etape Bornholm

I denne uge afvikles Etape Bornholm, der som navnet antyder er et motionsløb, der består af 5 etaper, der afvikles 5 aftner i træk forskellige steder på Bornholm. Der er også en konkurrence for ungdom og for børn (kidsrace) og de består begge af 3 etaper. I klassen piger 12-14 år deltager Maria Haugaard Bohl Andersen og Katharina Dalsgaard, der begger er årgang 12 år.

1. etape blev løbet mandag den 26. juli, hvor børnene løb 3,4 km på en flad rute i Hasle, hvor underlaget var cykel- og skovstier. Katharina kom i mål i tiden 17:06 og der rakte til en 17. plads. Maria løb sig ind på en meget flot andenplads i tiden 14:32 og var kun 37 sekunder fra vinderen Dorthea Jørgensen.

2. etape bestod af et 2,9 km langt skovløb på en kuperet rute i Almindingen onsddag aften den 28. juli. Katharina forbedrede sig 2 pladser i forhold til 1. etape og blev nr. 15 i tiden 13:47. Maria blev igen nr. 2 og var med tiden 11:44 dennegang kun 17 sekunder efter vinderen, der igen var Dorthea Jørgensen.

Sammenlagt ligger Maria på en superflot 2. plads og er før 3. og sidste etape, der løbes i Rønne fredag aften den 30. juli, 54 sekunder fra 1. pladsen og har 59 sekunder ned til 3. pladsen. Katharina ligger på 15. pladsen sammenlagt blandt de ialt 57 piger, der har gennemført begge etaper.

Etape Bornholm website, resultatlister