Nyhed

mandag 31. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af Vinterturneringen 2010/2011

Søndag den 30. januar stillede Søren-Nikolaj Rasmussen, Jens Larsen og Jesper Drøgemüller til start i 3. runde Vinterturneringens 2010/2011 i Odder, hvor der blev afholdt DM i 15 km landevej. Vejret viste sig fra sin absolut bedste side med sol fra en skyfri himmel og stort set ingen vind, så alt i alt var der tale om næsten perfekt løbevejr. Ruten var henlagt til Odder centrum og bestod af 9 omgange af 1,67 km i et ret kuperet terræn! Der var en lang bakke pr. omgang og ikke mindre en 10 90 graders sving og ét 180 graders sving pr. omgang.

Søren-Nikolaj Rasmussen løb et yderst stabilt løb med mindre end 10 sekunders variation på omgangstiderne. Sluttiden blev så flot som 1:00:34, hvilket var over 2:30 hurtigere end Søren-Nikolajs hidtige PR. Jens Larsen var en smule hurtigere ude end Søren-Nikolaj, og han løb også et meget stabilt løb. Jens tilbagelagde de 15 km på 59:38, hvilket levede fint op til Jens’ målsætning om at løbe på under 1 time. Jens’s PR lyder på 57.32 og er fra 1998, hvor Jens var ung mand i trediverne. Jesper Drøgemûller løb lidt mindre stabilt, da han i vanlig stil lavede et relativt hurtigt udlæg. De første 5 km blev tilbagelagt i lidt under 17:30, hvilket viste sig at være i overkanten. Det lykkedes dog at justere tempoet, og sluttiden endte i 53:55, hvilket var ny PR med lidt over 2 min. Jesper’s tid rakte til en placering som nr. 31, mens Jens og Søren-Nikolaj blev henholdsvis nr 63 og 64. I veteranklassen (40+) blev Jens nr. 20.

Vinderen hos mændene blev lige som på 15 km distancen i sidste års vinterturnering Morten Munkholm, Århus 1900 AM. At ruten ikke var hurtigt kan ses af a Morten i år vandt i tiden 47:19 og sidste år med tiden 45.47 var 1½ minut hurtigere. Hos kvinderne, der løb 10 km, vandt Sara Sig Møller, Sparta, i den flotte tid 36:09.

Det kuperede terræn kombineret med mange sving på ruten gjorde sit til at mindske tempoet, og sluttiderne blev måske derfor ikke de hurtigste, men alt i alt var det en god dag for de deltagende TIF’ere. Tak til Odder Atletik for et rigtig fint arrangement.

Resultatliste