Nyhed

mandag 7. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af vinterturneringen

3. runde af DAF’s og Region Øst’s Vinterturnering 2010/2011 blev afviklet lørdag den 5. februar i Maribo med IK Olympia som arrangør. Trongårdens IF havde Maria Haugaard Bohl Andersen, Katharina Dalsgaard og Kasper La Cour med i aldersgruppen 12-13 år. Som i de 2 tidligere runder var vejret ikke helt med arrangørerne og de mange deltagende børn. I Maribo blæste det meget kraftigt og store dele af ruten var én stor mudderpøl.

Maria var igen suveræn og vandt en sikker sejr med 19 sekunder ned til andenpladsen og var 12:44 om at tilbagelægge den 3 km lange og meget mudrede rute. Det var Maria’s tredje sejr og Maria mangler nu kun 1 point for at sikre sig den samlede sejr. Katharina kom i mål i tiden 15:16 og det rakte til en 14 plads. Hos drengene blev Kasper trods forkølelse i ugen op til løbet nr. 12 og bruge 13:15 på at forcere de 3 km.

Fjerde og sidste runde af vinterturneringen 2010/2011 afholdes den 12. marts med Sparta som arrangør.

Resultatliste