Nyhed

fredag 11. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Klubben

Information om TIF’s nyt klubtøj – prøveaften d. 10. marts!

Som alle forhåbentligt ved har der været afholdt afstemning om nyt klubtøj. Resultatet blev at TIF fremover skal have blå trøje og sorte bukser. Alle de medlemmer af Trongårdens IF der forventer at deltage i konkurrencer fremover SKAL derfor have et nyt sæt tøj. Dette bliver GRATIS jfr. beslutning på sidste generalforsamling.

Der afholdes derfor ”prøveaften” hos Løberen (Lyngby Torv 10) torsdag den 10. marts kl. 19-21 og ALLE bør møde op da dette bliver muligheden for at prøve størrelser og om pige/drenge modeller passer bedst. Der bliver også på dagen mulighed for at købe et SPECIALTILBUD på en ”paradedragt” med TIF tryk. Denne dragt består at en RØD jakke og et par sorte tights. Desuden kan man naturligvis købe andre varer hos Løberen til vores normale rabatprocent.

Hvis I ikke kan komme den 10. Marts er der mulighed for individuelt at besøge ”Løberen” i en uge efter (altså frem til torsdag den 17. Marts), men derefter bliver der sendt en samlet bestilling og tøj kan efterfølgende kun KØBES til normalpris (cirka 250 kroner for trøjen og cirka 200 kroner for shorts). Vi bliver nødt til at gøre som beskrevet for at kunne afgive en samlet ordre (med tilhørende rabat) og i øvrigt nå at få leveret tøjet FØR udendørs sæsonen.

Det nuværende klubtøj kan bruges i den indeværende indendørs / vinterturnering sæson men fra den kommende udendørs/bane sæson SKAL det nye tøj anvendes.

Mvh
Bestyrelsen