Nyhed

onsdag 16. marts

Af webmaster
Under Aktiviteter,Ikke kategoriseret

TIF’s mænd og kvinder nu i 1. division i Danmarksturneringen

Dansk Atletik Forbund har nu offentliggjort divisionsopdelingen og turneringsformen for Danmarksturneringen 2011. 2. division er nu helt afskaffet og det samme er den 2. indledende runde. Der er nu kun en landsdækkende elitedivision med 8 hold for mænd og kvinder samt en 1. division øst og vest med de resterende tilmeldt hold. Det betyder at både TIF’s mænd og kvinder nu er tilbage 1. division i Danmarksturneringen!

1. dvsion øst for kvinder består af følgende hold

 1. Bagsværd AC
 2. Ballerup AK
 3. Fremad Holbæk
 4. Greve Atletik
 5. Køge Atletik
 6. Sparta (2. hold)
 7. Vordingborg Atletik Klub
 8. Trongårdens IF

1. dvsion øst for mænd består af følgende hold

 1. Amager AC
 2. Bagsværd AC
 3. Ballerup AK
 4. Fremad Holbæk
 5. Greve Atletik
 6. Helsingør IF – Atletik
 7. HG Atletik, Triathlon & Motion
 8. Sparta (2. hold)
 9. Trongårdens IF

Danmarksturneringen afvikles med en 1. runde samt final og kvalifikationsmatcher. 1. runde i 1. division øst for både mænd og kvinder afholdes søndag den 15. maj på Greve stadion, med Greve Atletik som arrangør. Kvalifikationsmatcher til elitedivisionen afholdes søndag den 12. september.

På DAF’s hjemmeside kan du læse mere om Danmarksturneringen 2011.