Nyhed

mandag 16. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra kvindeholdets 1. runde af DT på Greve Stadion

1. runde af årets danmarksturnering blev afviklet den 15. maj på Greve Stadion, hvor Greve Atletik stod for arrangementet og samtidig både havde et kvindehold og et herrehold til start. I år er 1. og 2. division øst slået sammen og der var derfor 7 kvindehold til start. Det var ikke helt let at samle et kvindehold til en DT runde på en halvkølig søndag morgen kl. 9 på Greve Stadion, men det lykkedes til sidst. Holdet bestod af Emily Koepsell, Lisbeth Jørgensen, Tine Johnansen, Janne Nexø, Clara Fonnesbæk Jensen og Karen Wonsyld. Disse 6 aktive var naturligvis langt fra nok til at dække alle øvelser, men alligevel blev der kæmpet bravt for at hive så mange point hjem som muligt.

Karen, der er holdleder for kvinderne, mødte op både kraftigt mærket af sygdom og en skade, men kæmpede alligevel med alle de kræfter hun havde – og lidt til. Karen indledte med at tage en dommertjans i kuglestød, for derefter at kæmpe sig rundt på 800 m i tiden 2.55,41 – 800 m er langt, når man ikke kan få luft. Endelig tog Karen sig også af spydkast, hvor hun kastede en enkelt gang og fik noteret 16,22 m.

Emily startede ud med at tage sig af stangspring. Emily har tidligere dyrket stangspring og har en personlig rekord på 10 feet (3,0 m). Den er fra 2005 og siden er Emily kastet sig over langdistanceløb. Helt uden stangspringstræning formåede Emily, med god coaching fra Sverre Vange, alligevel at klare 1,96 m, hvilket gav 5 point og en 5. plads på TIF’s top-10 rangliste i stangspring. I sin nuværende egenskab af langdistanceløber tog Emily sig også af 5000 m lige efter stangspring. Det var Emily’s debut på 5000 m distancen og hun kom i mål i fine 21.49,51.

Lisbeth lagde ud med den for hende noget uvante øvelse kuglestød. Med lidt teknisk vejledning fra dommeren lykkedes det Lisbeth at få kuglen ud på 6,24 m. Lisbeth er endnu ikke helt klar igen efter anstrengelserne i Paris Marathon i foråret, men leverede alligevel en fin indsats på 1500 m. Her løb hun 5.40,07, efter et udlæg på 82,2 s og det gav en 5. plads i løbet og 5 point til holdet.

Tine have en rigtig god dag på Greve Stadion. På 100 m løb Tine 13,66 s og forbedrede sin klubårsbedste tid med 18 hundrededele. Resultatet, der er Tine’s 2. hurtigste på 100 m i godkendt vind, gav en samlet 3. plads på 100 m og 6 point, hvilket var TIF’s højeste individuelle score i Greve. På 100 m stillede også Clara til start og Clara fik trods en modvind på -1,3 m/s en rigtig god sæsondebut med tiden 13,91 s. På 100 m hæk løb Tine en 5. plads hjem og satte en flot ny personlig rekord med tiden 19,10 s.

Janne har været ud med skader siden sidste forår og havde først konkurrence-comeback ved inde DM for veteraner i foråret, hvor hun løb en enkelt 50 m. Dette forhindrede dog ikke Janne i at have en særdeles travl dag på Greve Stadion. Janne tog sig både af længdespring og trespring, hvor hun nåede ud på henholdsvis 3,86 m og 8,20 m. Ind imellem de 2 spring øvelser nåede Janne også lige at løbe en 200 m på 31,82 s.
Det lykkedes at få samlet et stafet hold bestående af 2 trætte garvere og 2 trætte sprintere. Janne, Emily, Lisbeth og Tine fik pinden sikkert rundt i tiden 63,74 s og fik dermed den samlede pointscore op på 34 point. Det var dog et stykke fra det vindende hold Greve Atletik, der scorede 105½ point.

  1. Greve Atletik, 105½ point
  2. Bagsværd AC, 102 point
  3. Fremad Holbæk, 79 point
  4. Amager AC, 71½ point
  5. Ballerup AK, 71 point
  6. Køge Atletik, 49 point
  7. Trongårdens IF, 34 point

Resultatlister