Nyhed

torsdag 26. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flotte præstationer og DR i Topformstævne nr. 1 i Hvidovre

Ole Wæver og Karsten Nielsen deltog onsdag aften den 25. maj på Hvidovre Stadion i det første af 5 Topformstævner, der arrangeres af Hvidovre Atletik.

Karsten deltog i trespring, hvor der var 2 deltagere. Allerede i første runde nåede Karsten ud på 12,79 m og vandt dermed en sikker sejr. Resultatet var 11 centimeter længere end Karsten’s hidtil længste spring i år, med desværre var vinden med 2,3 m/s en smule over de tilladte 2,0 m/s.

I sit indledende heat på 100 m var Ole perfekt matchet og løb et godt løb med konkurrence til stregen. Ole fik lige netop klemt sig foran konkurrenterne og vandt heatet, men desværre svigtede eltidtagningen og Ole fik dermed fik ingen tid (ups!). Uden en tid blev Ole i finale heatene placeret i det langsomste heat, hvor han viste sig at være langt foran konkurrenterne. Det hindrede dog ikke Ole i at løbe i superløb. Tiden blev flotte 12,25 s og vinden var 1,8 m/s. Dermed forbedrede Ole den danske veteranrekord for M50 på 100 m. Den tilligere rekord, der tilhørte Poul Beck, AAIG, lød på 12,27 s og var fra 2004.

Resultater