Nyhed

lørdag 16. juli

Af webmaster
Under Aktiviteter,Ikke kategoriseret

Senior stævnetilmelding til stævner i august

Ønsker man at deltage i Store DM (DM på bane 2011 for seniorer) på Østerbro Stadion den 6.-7. august, bedes man sende en mail til Janne Nexø ( porsche@sport.dk ) senest den 21. juli (officiel tilmeldingsfrist er den 22. juli). Mailen skal indeholde navn, fødselsår, øvelser, bedste resultat 2011 samt personlig rekord. Invitation og foreløbigt tidsskema m.m. kan finde på DAF’s hjemmeside under Arrangementer.

Tilmelding til Copenhagen Athletics Games den 11. august på Østerbro Stadion kan sendes på mail til Janne Nexø ( porsche@sport.dk ) senest den 6. august (officiel tilmeldingsfrist er den 7. august). Indbydelse kan findes på Sparta’s hjemmeside. Bemærk at der er forbehold for begrænsninger af felter.