Nyhed

torsdag 28. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Topformstævne 3 i Hvidovre

Onsdag d. 27. juli blev Topformstævne 3 afviklet på Hvidovre Stadion. Deltagerne og arrangøren Hvidovre Atletik var særdeles heldige med vejret, idet der hele aftenen var solskin, tempeture på lidt over 20 grader og ikke ret meget vind. Jeppe Sidenius stillede til start på 400 m, hvor han blev nr. 5 i tiden 53,11 s. Tiden er en forbedring af Jeppe’s personlige rekord med knapt et ½ sekund og ny klubårsbedste på mændenes 400 m distance. Nick R. Jensen, Sparta, vandt i tiden 50,45 s, mens TIF’s ungdomstræner Ivano Eligio Castelli blev nr. 2 i tiden 51,00 s.

Et af aftenes bedste resultater blev leveret af Nicklas Hyde, Sparta, der på 300 m løb 33,59 s, og så havde han endda en time før løbet en 150 m på 16,21 s.

Resultatliste