Nyhed

søndag 28. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Bronze til Jeppe Sidenius ved DM Ungdom

Jeppe Sidenius var alene om at repræsenterer Trongårdens IF i DM ungdom, der blev afviklet i weekenden den 27. og 28. august på Odense Atletik Station. Jeppe stillede til start på 800 m hos de 18-19 årige drenge. 800 m løbene blev afviklet søndag formiddag og her var vejrforholdene heldigvis rigtigt gode, med smule vind men til gengæld solskin. Efter en lidt taktisk spil om, hvem der skulle trække gik Jeppe Harboe, Sparta, frem og Jeppe og Frederik Furstenberg, Sparta lagde sig ind bag ham. Disse 3 løber lagde hurtigt afstand til de øvrige felt. På anden omgang trak Jeppe Harboe lidt fra, mens Frederik Furstenberg gik uden om Jeppe. Ind i opløbet lå en hård kæmpende Jeppe stadig i ryg på Frederik Furstenberg, som dog trak en smul fra og løb i mål som nr. 2 med lidt over 1 sekund ned til Jeppe. Jeppe Harboe vandt en sikker sejr i tiden 1.57,03, mens Jeppe sikrede sig en meget flot bronzemedalje i tiden 1.59.57, som er Jeppe’s tredje hurtigste 800 m tid nogensinde. Med bronzemedaljen i Odense fordoblede Jeppe sin DM-medaje samling, idet Jeppe også vandt bronze på 800 m for 14-15 årige drenge tilbage i 2007.

Resultatlister