Nyhed

mandag 29. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Topformstævne nr. 5 på Hvidovre Stadion

Topformstævne nr. 5 på Hvidovre Stadion onsdag aften den 24. august havde deltagelse af sprinterne Ole Wæver og Tine Johansen. Begge havde de en travl aften med hele 3 starter hver. Topformstæverne giver sprinterne mulighed for at sprinterne på de korte distancer kan have 2 starter på en aften, idet der er indledende heat og finale heat for alle deltagere. I hvert sit indledende heat på 100 m løb Ole og Tine henholdsvis 12,54 s og 13,54. I finale heatene vandt Ole sit heat og forbedre sin tid til 12,41 s, mens Tine her løb 13,58 s. På den dobbelte distance vandt Ole ogå sit heat og fik noteret tiden 25,62 s. Tine løb her 28,48 s og var dermed trods 2 100 m løb i benene kun 0,17 s fra sin personlige rekord.

resultatliste