Nyhed

fredag 2. september

Af webmaster
Under Aktiviteter,Ikke kategoriseret

Foredrag om løbeskader tirsdag d. 27/9 – opdateret

Tirsdag den 27. september kl. 19-21 arrangerer LØBEREN i Lyngby med en lidt hjælp fra Trongårdes IF foredrag med to af landets nok dygtigste og mest erfarne fysioterapeuter og osteopater, indehaverne af Klinik Simon Lübecker og Eivind Møller. Titlen for foredraget er “Skader – hvordan du løber fra dem v. Klinik” og stedet er Sponsor Loungen på Lyngby Stadion.

Du kan læse mere om foredraget her: Skader – hvordan du løber fra dem v. Klinik og mere om Klinik her: www.klinik.dk.

Der er gratis adgang for Trongårdens IF medlemmer og tilmelding for TIF’ere skal ske til Allan Prier på mail allan@prier1.dk. Tilmeldingsfristen til Allan er den 25. september, men jo før jo bedre, da deltagerantallet til foredraget er begrænset af pladsen i Sponsor Loungen.

Bemærk at foredraget er tirsdag den 27. september og ikke som først angivet onsdag (onsdag d. 27/9 findes ikke!)