Nyhed

tirsdag 6. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Masser af guld ved Veteran DM i Hvidovre

Det blev til masser af guld til Trongårdens IF ved Veteran DM, der blev afviklet i weekenden den 3. og 4. september på Hvidovre Stadion med Hvidovre Atletik som arrangør. Deltagerne og arrangørerne var heldig med dejligt sensommer vejr med solskin og varme, men desværre også med lidt generende vind.

Det mest bemærkelsesværdige TIF resultat kom fra Janne Nexø på 80 meter hæk i aldersgruppen K55, hvor der desværre er meget lidt konkurrence. Janne har på grund af en brækket hånd sidste vinter holdt sig fra hækkene, men på Hvidovre Stadion var TIF’s ”hækdronning” for alvor tilbage og løbe et teknisk flot løb. Den mangedobbelte danske mester og indehaver af veteranrekorden på 100 m hæk for K45 og K50 og 80 m hæk for K50 løb 14,46 s i en modvind på hele -1,9 m/s. Dermed var skar Janne 3 ½ sekund af den danske veteranrekord og erobrede endnu en til samlingen. Inden hækkeløbet havde Janne varmet op med et enkelt trespring på 8,12 m og en guldmedalje, og hun blev sluttet dagen af med at løbe 15,35 s på 100 m og sin 3 guldmedalje.

Hos M30 vandt Søren F. Rasmussen om lørdagen guld på 100 m i tiden 11,94 s. Søren har ikke været heldig med vinden i sine konkurrencer i år og denne gang var der en strid modvind på -2,2 m/s. 50 minutter efter løb Søren 400 m, hvor han efter et spændende løb fik bronze. Tiden blev 53,14 s og det var en klar forbedring af Søren’s årsbedste resultat og kun 3 hundrededele fra klubårsbedste. Søndag havde Søren et endnu mere spændende 200 meter løb, der endte så jævnbyrdigt, at der måtte uddeles to guldmedaljer. Den drabelige kamp på de sidste 50 meter pressede løberne frem til gode tider, så det var meget, meget ærgerligt, at el-tiden glippede og at der heller ikke var nogen officielle håndtider. En uofficiel cirka-tid indikerede endda en supertid af Søren.

Den tredje sprinter i aktion i Hvidovre var Ole Wæver i aldersgruppen M50, der lørdag vandt 100 meter i et af de større finalefelter ved årets Veteran DM. Ole løb i modvind på -0.5 m/s i fine 12.30 s, hvilket kun er 5 hundrededele fra hans personlige rekord (og veteranrekord), der blev sat i mere venlige vindforhold tidligere på sæsonen. Om søndagen blev det til endnu en guldmedalje til Ole på den dobbelte distance. Oles tid på 200 m blev 25,66 s og der var en modvind på -1,0 m/s. På grund af vindretningen i forhold til tribunen var der i 200 m løbene både modvind i svinget og på langsiden, så modvinden var faktisk værre end tallene angiver.
I hammerkast i aldergruppen M55 sendte Frank Larsen den 6,0 kg tunge kugle ud på hele 36,16 m i sit første forsøg og det var nok til at sikre sig en meget flot guldmedalje. Resultatet var ny årsbedste til Frank med 16 centimeter og Frank’s fjerde længste hammerkast nogen siden. Per A. Jørgensen deltog på 1500 m i aldergruppen M45. Per ramte ikke helt dage og kom i mål på en 5. plads i tiden 5.12,69. Måske var det de mange ture Per havde løbet til DHL stafetten i ugen op til DM, der havde tæret for meget på kræfterne.

Resultatliste