Nyhed

mandag 26. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Afslutningsstævnet i Greve

I weekenden den 24. og 25. september blev Afslutningsstævnet afviklet på Greve Stadion med Greve Atletik som arrangør. Dette stævner afrunder i princippet banesæsonen, og selve om de fleste ikke er i absolut topform sidste i september, benytter mange stævnet, som en sidste chance for et god resultat inden sæsonen er slut.

På sprintsiden stillede både Søren F. Rasmussen, Tine Johansen og Ole Wæver til start. på 100 m. Tine løb 13,54 og var dermed 0,13 s fra sin PR sat tidligere i år. Ole var lidt uheldig med en modvind på -1,3 m/s og løb 12,39 s. Søren har været meget uheldig med vinden i år men løb i sit heat på 100 m i Greve med en modvind på kun -0,2 m/s. Det udnyttede Søren til at forbedre sit klubårsbedste resultat i godkendt vind til 11,78 s. Tiden rakte til en 2. plads på mændenes 100 m. På 200 m løb blev Tine nr. 2 hos kvinderne i tiden 28,54 s. Søren opnåede sin anden podieplacering på mændenes 200 m med endnu en 2. plads og med tiden 23,90 s blev det også til endnu en klubårsbedste i godkendt vind.

På mændenes 1500 m stillede Jeppe Sidenius til start og halvvejs lå Jeppe til en ny PR, men desværre måtte Jeppe udgå på grund af krampe i det ene lår.

Resultatliste