Nyhed

torsdag 6. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Klubben

Stævne og lagkagefest i ungdomsafdelingen

Sæsonen 10/11 er så småt på vej mod sin afslutning. Dette fejrer vi ved i ungdomsafdelingen at afholde klubstævne og lagkagefest, som det er traditionen her i klubben. Stævnet er fordelt over to dage, onsdag d. 5/10 og mandag d. 10/10, og foregår i træningstiden, altså 16.30-18.00. Formålet er, at børnene kan få lov til at deltage i forskellige klassiske atletikdiscipliner og lave gode resultater i trygge rammer sammen med deres kammerater. Vi vil være rigtig glade, hvis nogle af jer forældre har tid og lyst til at hjælpe til med stævnet, fx holde målebånd og tidtagning.

Onsdag d. 12/10, som er sidste gang inden efterårsferien, vil der være lagkagefest fra kl. 17.00 og halvanden til to timer frem i mødelokale 1 på Lyngby Stadion i stedet for den almindelige træning. På programmet vil der blandt andet være uddeling af klubbens to vandrepokaler til hhv. årets atlet og årets klubkammerat, samt uddeling af diplomer til alle aktive, hvorpå der vil stå deres resultater fra klubstævnet. Da det er en lagkagefest, vi holder, vil vi bede alle deltagende familier om at medbringe kage, frugt eller andre lækkerier til et fælles bord. Vi sørger for kaffe, te, sodavand og vand, som kan købes kontant.

Tilmelding til lagkagefest og evt. hjælp ved klubstævnet foregår ved at udfylde tilmeldingsslippen på invitationen og aflevere den til ungdomstrænerne. Invitationen udleveres af ungdomstrænerne eller kan downloades her: invitation

Vi glæder os meget til at se jer alle!
Ungdomstrænerne i TIF