Nyhed

søndag 8. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Superflot sæsonstart ved 1. afdeling af Kronborg Games

Rapport fra 1. afdeling af Kronborg Games, der blev afviklet den 7. januar i Snekkersten Hallen. Trongården havde 2 ungdommere og en enkelt vetean til start og de fik alle en superflot start på 2012 sæsonen.

Ole Wæver, der blev kåret som årets atlet i TIF i 2011 på grund af bla. 3 danske veteran rekorder og 2 guldmedaljer ved de nordiske mesterskaber for veteraner, deltog på 60 m. Sidste år sikrede Ole sig den danske indendørsrekord på 60 m for veteraner i klassen M50 med tiden 7,94 s og Ole løb endda for en sikkerheds skyld denne tid hele 2 gange i 2011. I sit indledende heat i Snekkesten Hallen forbedrede Ole trods en (efter eget udsagn) elendig start denne rekord til 7,82 s. Rekorden fik dog kun lov til at holde til finalen på 60 m. Her var Ole’s start betydelig bedre og det var sluttiden så sandelig også. Ole løb sig ind på 3. pladsen i supertiden 7,67 s og er dermed kun 20 hundrededele fra den 17 år gamle nordiske rekord.

På ungdomssiden løb Tina Bischoff Gellin og Kasper La Cour begge 60 m og begge forbedrede med henholdsvis 8,89 s og 9,25 s deres hidtid bedste resultat på denne distance. Tina og Kasper er begge rykket op i aldersgruppen 14-15 år i år og dermed er sværhedsgraden i nogle af øvelserne øget. I kuglestød, hvor Tina tidligere har stødt med 2 kg kugle, skulle hun for første gang konkurrere med en 3 kg kugle. Den stødte Tina ud på fine 7,70 m og det rakte til en 9. plads. I længdespring springer de 12-13 årige fra en afsætszone, mens de 14-15 årige springer fra planke, og det stiller store krav til teknikken. Denne mestrede Tina dog rigtigt flot og sprang allerede i sit første forsøg 4,36 m. Resultatet rakte til en 6. plads blandt de 22 deltagende piger i aldersgruppen og er kun 5 centimeter kortere end Tina’s personlige rekord med zoneafsæt. På 60 m hæk skulle Kasper for første gang over 84 cm høje hække. Den udfordring klarede Kasper rigtigt godt og han var med tiden 12,13 s over ½ sekund hurtigere end sidste år, hvor hækhøjden var 76 cm. Kasper sluttede dagen af med højdespring, som er en af Kasper’s favoritøvelser. Kasper klarede alle højder til og med 1,40 m i første forsøg. I 2. forsøg lykkedes det Kasper at nå over 1,45 m og dermed forbedrede Kasper sin personlige rekord med 4 centimeter og sluttede på en 4. plads i konkurrencen.

Resultater