Nyhed

søndag 15. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Sejr til Rebekka Dybdahl Hjulgaard Inov-8 Frost Cup

Fjerde og sidste afdeling af Inov-8 Frost Cup blev afviklet den 8. januar i Værløse med Furesø Løbeklub som arrangør. Den 2,5 km lang rute var med både grus, asfalt, en smule græs og ikke mindst en stejl stigning temmelig udfordrende for deltagerne. Dem var der i øvrigt i alt 211 gennemførende af på den noget kolde og fugtige søndag formmidag i januar.

TIF’s Rebekka Dybdahl Hjulgaard sikrede sig en flot sejr på kvindernes 5 km distance i tiden 22:34. Rebekka har været med helt fremme i alle 4 afdelinger af Inov-8 Frost Cup, men det var første gang at hun var først over målstregen. Sammelagt blev Rebekka, der jo kun er årgang 2002, en meget sikker vinder i klassen kvinder til og med 39 år med knapt 6 minuter ned til andenpladsen.

Mændenes 5 km blev endnu en gang vundet af Sharif Toran, Amager AC, i tiden 16:48, mens mændenes og kvinernes 10 km distance blev vundet af henholdsvis Michael Jeppesen i tiden 35:45 og Lillan Sindahl Glümer i tiden 41:46.

Resultatlister, Fotos