tirsdag 31. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra indendørsstævnet Pallas Spelen i Malmö

Det store indendørsstævne Pallas Spelen i Athleticumhallen i Malmö, der blev afviklet i weekenden den 28. 0g 29. januar, havde deltagelse af 6 TIF’ere. De to yngste var Tina Bischoff Gellin og Kasper la Cour, der deltog i 14 års aldersgruppen. Kasper have nogle rigtigt gode opvarmingsspring i højdespring, men fik det ikke rigtigt til at stemme på begyndelseshøjden 1,30 m og rev sig ud her. Tina deltog også i højdespring og klarede 1,40 m i andet forsøg. Herefter blev højden sat op til 1,45 m. Her rev Tina sig ud, men denne højde var også 1 centimeter over Tina’s nysatte PR på 1,44 m. I kuglestød lykkedes Tina med et PR stød på 7,82 m at når finalerunden og være bland de 8 deltagere, der fik 6 forsøg. Her formåedeTina i sit sidste forsøg at forbedre sin PR til 8,11 m og sikre sig en flot 8. plads blandt de i alt 17 deltagende piger. Hos de 19 årige piger havde Clara Fonnesbæk Jensen et rigtigt godt løb på 60 m. Med tiden 8,33 s forbedrede Clara sin PR far de østdanske mesterskaber med 0,22 s, og med 10. bedste tid i de indledende heats var Clara meget tæt på en finaleplads.

For en gang skyld var Ivano Eligio Castelli ikke til stævne i sin egenskab af ungdomstræner, men for selv at deltage. Ivano have sæsondebut på 800 m og også debut i Trongårdens IF’s klubdragt. Efter en lidt langsom åbning af hele feltet og meget flot finish løb Ivano sig ind på en fin 2. pladsen i A-heatet på mændenes 800 m i tiden 1.57,09. Tiden er den hurtigste 800 m tid siden 2005 af en TIF’er. Ole Wæver deltog på 60 m hos både seniorerne og i veteranklassen. Hos seniorerne løb Ole 7,85 s i sit indledende heat. I veteranløbet, der blev afviklet knapt 2 timer senere, forbedrede Ole sin tid til 7,82 s og løb sig ind på 2. pladsen i et meget tæt løb. Vindere Klaus Heltbech, Helsingør IF atletik, der dog er 3 år yngre end Ole og dermed i en yngre veteranklasse, løb nemlig også 7,82 s. I Pallas Spelen konkurrerer alle veteraner mod hinanden og resultaterne omregnes til alderskorrigerede WAVA resultater. Ole’s WAVA resultat var 6,94 og det rakte til en 2. plads i veteranklassen efter en svensker årgang 31, der løb 9,99 s og 6,85 efter alderskorrektion. Janne Nexø havde sæsondebut og deltog på både på 60 m og i længdespring i veteranklassen. På 60 m løb Janne 9,53 s og i længdespring nåede Janne ud på 3,40 m. Resultatet på 60 m rakte til en andenplads i veteranklassen efter alderskorrektion.