Nyhed

mandag 6. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Ny flot indedørs PR til Ivano Castelli på 800 m i Schweiz

Italien har ligesom Danmark meget begrænsede indendørs atletik faciliteter. Derfor måtte Ivano Eligio Castelli under et besøg hjemme i Italien helt til Schweiz for at finde et indendørsstævne. Det fandt han i Magglingen i Schweiz, hvor klubben Leichtathletik Bern arrangerede et nationalt indendørsstævne i weekenden den 4. og 5. februar. Ivano var on søndagen med i A-heatet på 800 m, der blandt andet bestod af 2 løbere fra Frankrig, 3 løbere fra Schweiz og altså en italiener fra Trongårdens IF. Løbet blev vundet af franske Kader Mahmoudi i tiden 1:52,51, mens Ivano sikrede sig 3. pladsen i fornemme 1:54,77 efter 400 m på 56,3 s og en flot sidste omgang. Tiden var en forbedring af Ivano’s indendørsrekord fra 2008 på 1:54,90 og den hurtigste TIF tid på 800 m siden Emil Gundesen i 2004 løb 1:54,6 (udendørs).

Resultatliste