Nyhed

mandag 13. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra indestævne i Hvidovre Hallen

Søndag den 12. februar afviklede Hvidovre Atletik & Motion indestævne i Hvidovre Hallen og Trongårdens IF havde 2 ungdommere og 2 veteraner til start. På programmet var som altid i Hvidovre Hallen 50 m. Normalt er den korteste sprintdistance indendørs 60 m, men i Hvidovre Hallen er der kun plads til 50 m.

Tobias Vig-Andersen fik en meget flot atletikstævnedebut hos de 10-11 årige drenge men en 4. plads og hele to 3. pladser. I længdespring nåede Tobias alleredei sit første forsøg ud på 3,08 m og det rakte en meget flot 3. plads. Også i kuglestød blev det til en 3. plads til Tobias. Her lå Tobias inden sit 3. og sidste forsøg på en 4. plads med med et stød på 5,26 m sikrede hans sig lige præcis 3. pladsen med 1 centimeter ned til nr. 4. På 50 m løb Tobias 8,87 s i sit indledende heat og den tid gentog han i finale, hvor det blev til en 4. plads. Tina Bischoff Gellin debuterede på 50 m distancen og hvor hun i både indledende og finalen blev nr. 4 hos de 14-15 årige piger og løb henholdsvis 7,64 s og 7,73 s. Også i kuglestød blev det til en 4. plads til Tina der stødte 7,38 m. Tina arbejder stadig med tilløbet og afsættet i længdespring, hvor man i 14-15 års aldersklassen er gået over til plankeafsæt. Tina fik dog 4 fine, godkendte spring og det længdste blev målt til 4,22 m, hvilket kun var 14 centimeter fra Tina’s PR sat tidligere i år. I højdespring opnåede Tina en meget flot delt 1. plads med 1,45 m. Højden, der blev klaret i andet forsøg var ny personlig rekord med 1 centimeter.

Ole Wæver forbedrede allerede i sit indledende heat på 50 m sin egen danske veteran rekord i aldersgruppen M50. Tiden 6,57 s var klart hurtigere end Ole’s rekord fra sidste år. I finalen formåede Ole ikke bare at løbe i mål som nr. 2 i konkurrence med de “unge” seniorer, men også at forbedre sin tid, så den danske veteranrekord for M50 på 50 m nu lyder på 6,52 s. Også i længdespring blev det til PR til Ole, der med et spring på 4,90 m forbedre sig med 20 centimeter i forhold til sidste år. I trespring blev det til sejr til Karsten Nielsen, der sæsondebuterede med fine 11,99 m efter konkurrencepause siden maj måned sidste år.


Resultatliste