Nyhed

mandag 27. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Ny rekordforbedring på 60 m af Ole Wæver

Ved anden afdeling af Kronborg Games lørdag den 25. februar i Snekkersten Hallen var TIF alene repræsenteret af to 60-meter løbere.

Clara Fonnesbæk Jensen deltog på 60 m hos de 18-19 årige piger, hvor hun med tiden 8,45 s sikrede sig sejren med 4 hundrededele ned til nr. 2. Tiden var 12 hundrededele fra Clara’s PR sat tidligere i år, så Clara var ikke helt tilfreds, da hun havde håbet på en rekordforbedring, men det var et meget flot løb og en meget flot sejr.

Ole Wæver løb i indledende heat på 60 m 7.69 s og var dermed kun 2 hundrededele fra sin PR (og veteran danmarksrekord i klassen M50). Tiden var den næstbedste fra de to indledende heat, hvor Nikolaj Olsen fra IK Hellas Roskilde løb 7.51 s, Som halspeakeren venligt gjorde opmærksom på, var der ikke kun 18 hundredele men også 31 års aldersforskel på nummer et og to! Finalen blev et endnu mere jævnbyrdigt opgør mellem de samme to, så selvom Ole blev slået på målstregen kunne han indkassere en pæn forbedring af sin PR til nu 7,55 s. I 6 starter på 60 m i år har Ole nu tangeret den den danske vereran rekord en gang og forbedret den hele 4 gange. Den nordiske rekord er 7.47 og sat i 1994 af finske Erik Gustafsson.

Resultatliste