Nyhed

søndag 11. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

PR på 15 km til Jesper Dørgemüller

Søndag den 11. marts deltog Jesper Drøgemüller i Sparta’s Nike Marathontest 2. Distancen var 15 km og ruten, der havde temmelig mange sving, gik gennem og rundt om Fælledparken. Jesper løb de 15 km som afslutning på en hård træningsuge, men formåede alligevel at levere en rigtig god præstation. 5 km blev passeret i 17:20 og herefter gik tempoet lidt ned og Jesper’s tid ved 10 km var 35:26. Jesper sluttede dog flot af og løb i mål som nr. 16 i tiden 53:21. Dermed forbedrede Jesper sin personlige rekord på distancen fra sidste år med lidt mere en ½ minut. Hurtigst hos mændene var Johan Larsson, IFK Lund, i tiden 46:55, mens Anne Byrch Pedersen var hurtigst hos kvinderne med tiden 54:23.

Resultatliste