Nyhed

fredag 30. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. afdeling af Kronborg Games

3. afdeling af Kronborg Games blev afholdt lørdag den 24. marts i Snekkerstenhallen. Fra Trongårdens IF mødte Ole Wæver og Tobias Vig-Andersen frem til start.

Ole har haft en særdeles aktiv og succesfuld indendørssæson og var til start på 60 m for syvende gang i år. Denne gang blev det til en sikker sejr og tiden 7,69 s, som kun var 0,14 s fra hans egen danske veteranrekord i klassen M50. Tobias deltog hos de 10-11 årige drenge både på 60 m og i længdespring og kuglestød og havde dermed nogle travle timer i Snekkerstenhallen. På 60 m debuterede Tobias i tiden 10,54 s og blev nr. 16 ud af i alt 31 deltagende drenge. I både længdespring og kuglestød var Tobias med resultaterne 3,02 m og 5,13 m kun få centimeter fra sine personlige rekorder.

Resultatliste