Nyhed

fredag 13. april

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Klubben

Mindeord – Inge Theil Nielsen

En af dansk atletiks helt store lederskikkelser med stor tilknytning til TIF er gået bort. Onsdag den 28. marts afgik Inge Theil Nielsen ved døden efter lang tids sygdom.

Ungdomsatletik har været det halve af Inges liv siden hendes to børn begyndte i Trongården 1972. Efter et par år blev Inge ungdomstræner og var herefter ungdomsformand i TIF i 8 år. Siden blev Inge formand for Sjællands Atletik Forbunds ungdomsudvalg, en post hun havde fra 1985 til 2001.

En af Inges opfindelser var en årlig tur til Jablonec i Tjekkiet, for de 16-18 årige ungdommer, som har væren fantastisk oplevelse for rigtig mange. Inge har fuldt fortjent modtaget både SKAF’s ungdomslederpris, DAF’s ungdomslederpris og DAF’s fortjensttegn i både sølv og guld. Desuden har Inge udført et helt unikt stykke arbejde med statistikker og rekordbøger. Sidst men ikke mindst har stort set alle de medaljer der er hængt om halsen på dansk atletiks ungdom i de sidste mange, mange år, været en tur igennem Inges hænder for at blive klargjort med labels.

En stor lederskikkelse er gået bort og en kæmpe tak skal lyde til Inge for hendes kolossale indsats for dansk atletik. Inge vil blive meget svær at erstatte og ungdomsatletikken er blevet en stor personlighed fattigere.

Ære være Inge Theils minde.

Bisættelsen finder sted den 17. april kl. 11.00 i Christians Kirken, Chr. X’s Alle 120 i Lyngby.