Nyhed

mandag 7. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Tårnby Games

Tromgårdens IF havde 2 seniorer og en enkelt ungdommer til start i årets udgave af Tårnby Games i weekenden den 5. og 6. maj. Tobias Vig-Andersen deltog i sit første udendørs atletikstævne og havde en travl lørdag med hele 3 øvelser. Med lidt hjælp fra en medvind på 5.0 m/s løb Tobias på 60 m 10,24 s, hvilket var 0,3 sekund hurtigere en hans bedste tid indendørs. I længdespring nåede Tobias ud på 2,98 m og her var den kraftige medvind ikkeubetinget nogen hjælp, når man skulle have teknik og afsæt til at stemme. I kuglestød stødte Tobias den 2,0 kg tunge kugle ud på 5,32 m og forbedre dermed sin PR fra indendørssæsonen med 6 centimeter.

Tine Johansen havde 6. hurtigste tid i indledende heat på 100 m med tiden 13,57 s. Tiden var en forbedring af årsbedste fra Glostrup Games med 0,11 sekund med lidt hjælp af en medvind på hele 4,2 m/s. I finale, hvor vindstyrken var nede på 1,1 m/s, blev det også til en 6. plads og denne gang i tiden 13,74 s. Søren F. Rasmussen kvalificerede sig til finalen på 100 m med en andenplads i sit indledende heat. Tiden blev 11,62 s og det var en forbedring af hans årsbedste med 4 hundrededele. I finale blev Søren nr. 7 og forbedre endnu engang sin årsbedste tid, så den nu er 11,61 s. Om søndagen deltog Søren på 300 m, hvor han blev nr. 16 ud af hele 33 deltagere. Søren tid blev 37,35 s og der er mere end et sekund hurtigere end hans tid fra sidste år.

Resultatliste