Nyhed

onsdag 9. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Klubben

4. klasserne fra Fuglsanggårdsskolen på besøg hos TIF

Lyngby Stadions røde atletikbaner havde festligt besøg af 4. klasserne og deres idrætslærere fra Fuglsanggårdsskolen, den 2/5 fra 9-11. Et arrangement med god stemning og sol fra skyfri himmel, som var kommet i stand via Karsten Nielsen og idrætslærerne på skolen. Trongårdens IF stillede med 2 ungdomstrænere (Ivano Castelli og Rasmus Hastrup), som introducerede de ca 60 børn for nogle af atletikkens kongediscipliner. De fik således lov at prøve både højdespring og kunsten at komme hurtigt ud af startblokkene. Dagen var den første af 2 dage, som arrangementet består af. 2 dagen er fastlagt til 9/5, hvor de samme børn tager kampen op med kuglestød og hækkeløb.

Det er samtidig en forsmag på Aktivstaffetten, som Trongården i samarbejde med DAF er medarrangør af den 24/5, og som afholdes på 25 stadions i hele Danmark henover foråret/sommeren for kommunernes skoler.