Nyhed

mandag 18. juni

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret,Resultater

Rekorddeltagelse i Lyngby Games 2012

I weekenden den 16. og 17. juni arrangerede Trongårdens IF for 15. år i træk det store atletikstævne Lyngby Games, der bød på ikke mindre en 13 timers atletik på Lyngby Stadion i løbet af de 2 dage. Efter et par års fraværd var seniorerne tilbage i Lyngby Games således at hele spektret fra 6-7 årige piger og drenge til eliteaktive var repræsenteret på Lyngby Stadion. Stævneansvarlig Karsten Nielsen, havde med stor hjælp fra frivillige hjælpere både fra Trongårdens IF og fra andre klubber, endnu engang formået at stable et succesfuldt arrangement på benene, som bød på en masse god og sjov atletik. I alt var der i år mere en 550 tilmeldte deltagere og hele 1734 starter og det er ny rekord for Lyngby Games og en forbedring fra sidste år på ca. 20 %. Deltagerne var fordelt på 30 forskellige klubber fra hele Danmark og 4 fra Sverige.

Heldigvis blev vejret langt bedre end meteorologernes prognoser havde indikeret. Lørdag var helt fri for regne og i løbet af eftermiddagen kunne deltagere og tilskuere finde solcremen frem. Søndag drev et par meget kraftige, men heldigvis kortvarige regnskyl ind over Lyngby Stadion, men sidste på dagen kikkede solen igen frem. Begge dage var deltagerne generet en del af en modvind på mellem 2 og 3 m/s om lørdagen og en smule mindre om søndagen.

De mange deltagere leverede masser af flotte præstationer og personlige rekorder. Blandt topresultaterne var 7,53 m (+2,1 m/s) af Andreas Trajkovski, Københavns IF, i længdespring og 10:35,92 af Simone Glad, OA/OGF på 3000 m forhindring. Simone var eneste deltager på kvindernes 3000 m forhindring, men formåede alligevel at forbedre stadion rekorden med 4 sekunder. På mændenes 800 m vandt Trongårdens IF’s ungdomstræner Ivano Eligio Castelli en sikker sejr i tiden 1:56,18.

Resultatlister