Nyhed

mandag 25. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de østdanske mesterskaber for ungdom

Greve Atletik, der en flittig arrangør af stævner og mesterskaber, var i weekenden den 23. og 24. juni også arrangør af årets østdanske mesterskaber for ungdom. Til trods for de ikke særlige gunstige vejrforhold med vind, lave temperaturer og regn, leverede Trongårdens IF’s aktive en række fine præstationer.

Emil Hejl Kjær Andersen og Tobias Vig-Andersen havde begge en travl lørdag eftermiddag med deltagelse på både 60 m og 400 m og i kuglestød. Emil konkurrerede i aldersgruppen drenge 10 år, mens Tobias var med hos de 11 årige drenge. På 60 m blev Emil en flot 5. plads i tiden 10,19 s og forbedre dermed sin personlige rekord som han satte i Lyngby Games. I kuglestød blev det til 5,22 m og en 6. plads. Tredje og sidste øvelse var 400 m og her lykkes det Emil i tiden 80,45 s at sikre sig en 3. plads med ca. 4 tiendedele ned til nr. 4. Dermed skulle en stolt Emil en tur på medaljeskamlen for at modtage sin første mesterskabsmedalje. Tobias blev nr. 8 på 60 m og var med tiden 10,20 s kun få hundrededele fra sin PR fra Lyngby Games. Personlig rekord blev det til gengæld til i de 2 næste øvelser. På 400 m forbedrede Tobias sin PR med mere end 3 sekunder og løb flotte 76,83 s. I kuglestød havde Tobias 2 forsøg der var længere end den gamle PR og det længste blev målt til 5,54 m. Ungdomstræner Clara Fonnesbæk Jensen var også selv aktiv på Greve Stadion. Clara løb trods en modvind på -1,5 m/s fine 13,52 s på 100 m hos de 18-19 årige piger og sikrede sig dermed en flot bronzemedalje.

Resultater