Nyhed

mandag 13. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Sportiganløbet 2012 på Bornholm

I forbindelse med ferie på Bornholm, deltog Jens Larsen fredag den 3. august i Aakirkeby på Bornholm i Sportiganløbet, der er en del af den Bornholmske Grand Prix serie.

Løbet foregik på skiftende underlag, med en god stigning til slut. Der blev løbet på både brosten, landevej, cykelstier, skovstier, grusstier og fortov, og der skulle undervejs også forceres en enkelt cykelbom.

Jens løb sig efter en forsigtigt start, op i feltet og passerede omkring 15 løbere undervejs til mål. Med 18:58 på 5 km og en sluttid i mål på 21:30, blev målet om en tid under 22 min indfriet. Samlet placering om nummer 10. Hurtigst var Henrik Jørgensen, KIF, i tiden 18:28, mens Rie Kjær, Viking, var hurtigst hos kvinderne i tiden 22:09.

Ved målgang var der en drikkedunk, vand, energidrik og frugt til deltagerne. Desuden blev der trukket cirka 15 lodtrækningspræmier. På torvet var der gratis ”Bull Riding” og mulighed for ”Sumo-brydning” Butikkerne havde åbent til klokken 22 med forskellige timetilbud.

Hvis man er på Bornholm næste år, første fredag i august, er Sportiganløbet, det kostede 40 kroner at deltage i, klart at anbefale.

Resultatliste