Nyhed

lørdag 1. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Sejr i alle starter i Gullfoss Atletik’s jubilæumsstævne

Trongårdens IF havde 4 deltagere til start i Gullfoss Atletik’s kombinerede jubilæumsstævne for seniorer og ungdom den 23. august på Sundby Stadion.

På seniorsiden blev det til en førsteplads for både Tine Johansen og Søren Rasmussen på på 100 m. Vindforholdene var dog absolut ikke idelle for sprinterne, og derfor måtte Tine og Søren denne gang nøjes med beskedne 14,15 s og 12,26 s i en modvind på hele -2,3 m/s.

På ungdomssiden deltog Tine Bischoff Gellin hos de 14-15 årige og Rebekka Hjulgaard hos pigerne til og med 11 år. Rebekka deltog på 400 m og i længdespring og sikrede sig to førstepladser og dermed 2 guldmedaljer. På 400 løb 10-årige Rebekka flotte 71,90 s og forbedre dermed sin personlige rekord sat sidste år samme sted med hele 5 sekunder. I længdespring blev den gamle rekord , der også blev sat sidste år på Sundby Stadion slået med over ½ meter og Rebekka nåede endda med et spring på 4,06 m (vind 1,6 m/s) ud over de magiske 4 meter. Tina sikrede sig en guldmedalje på 100 m i tiden 14,78 s. Tiden var et stykke fra Tina’s PR fra Lyngby Games men Tina måtte også kæmpe med en modvind på hele -3,8 m/s. I højdespring vandt Tina med et spring på 1,35 m endnu en guldmedalje og aftenens 3 guldmedalje blev vundet i kuglestød. Her sendte Tina den 3 kg tunge kugle ud på 8,35 m og forbedrede dermed sin personlige rekord med 24 centimeter.