Nyhed

mandag 10. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot PR til Karen i Powerade Copenhagen Halv Marathon

Søndag den 9. september var Karen Wonsyld sammen med næste 9000 andre løbere til start på Powerade Copenhagen Halv Marathon, der arrangeres af Sparta. Der er start og mål på Øster Allé i Fælledparken og den afspærrede men noget snørklede rute går igennem København City og blandt andet forbi det Kongelige Teater. Planen fra start var et tempo på 4:30 pr. km og en sluttid på lige under 1:35, men det sig viste hurtigt at planen ikke kunne holde: Karen løb nemlig et meget veldisponeret og fokuseret løb og var foran tidsskemaet hele vejen. Karen’s 5 km splittider var 21;50, 22;20, 22,12 og 22:17 og med tiden 1:33:18 lykkedes det Karen at forbedre af sin PR fra sit debutløb på distancen tidligere i år med mere end 5 minutter. Tiden, der var ny klubårsbedste, rakte til placering som nr. 62 hos kvinderne og placering som nr. 5 på TIF’s alletiders top-10 rangliste.

Vinder hos kvinderne med ny løbsrekord 1:13:15 blev Annie Golden Bersagel, Norge, og også vinderen hos mændene Henrik Them, Sparta, satte med tiden 1:04:55 ny løbsrekord. Henrik blev også dansk mester på ½ marathon, idet Powerade Copenhagen Halv Marathon i år udgjorde det danske mesterskab. Hos kvinderne blev Anna Holm Baumeister, IKViking, dansk mester i tiden 1:16:30.

Resultater