Nyhed

søndag 16. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flot løbe comeback til Lone Wilken

Lone Wilken deltog søndag den 16. september i kvindeløbet ALT for damerne Støt Brysterne Løbet. Distancen var 5 km og der var start og mål på Charlottenlund Travbane. Sidste registrerede løberesultat for Lone var tilbage i 1999 og det er ikke blevet til ret meget løbetræning i dette årtusinde på grund af bla. achilleseneproblemer. Det var derfor en noget nervøs Lone, der stillede til start, men det viste sig ubegrundet for Lone løb superflot. EFter en sidste kilometer på imponerende 4:25 passerede Lone målstregen i 25:00 og blev dermed nr. 101 blandt de i alt 2373 gennemførende kvinder og nr. 9 i aldersgruppen 50-54 år. Hurtigste kvinde var Rikke Erichsen i tiden 19:48.

Resultatliste