Nyhed

tirsdag 18. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Masser af medaljer til TIF ved DM for Veteraner

I weekenden den 15. og 16. september blev Store DM for Veteraner afholdt på Skovdalen Atletik Stadion i Ålborg. 5 af Trongårdens IF veteraner have taget den lange tur til Ålborg og de kom hjem med ikke mindre end 9 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje. Desværre var deltagerantallet i rigtigt mange øvelser og alderskasser meget beskedent, men det forhindrede ikke TIF’erne i levere en række meget fine præstationer.

I aldersgruppen 45-49 år vandt Lisbeth Jørgensen dansk mester på 1500 m. Lisbeth vandt sikkert i den imponerende tid 5.14,67 og forbedrede dermed sit årsbedste (og årtusindbedste) resultat med 1½ sekund. I aldersgruppen 55-59 år havde Janne Nexø og Dorthe Reedtz en særdeles travl weekend med henholdsvis 4 og 5 øvelser. For Dorte var det konkurrence comeback efter 4 års pause. Lørdag vandt Janne guld i trespring med 8,23 m og på 100 m i tiden 15,19 s, mens det blev til en sølvmedalje i kuglestød med et stød på 6,93 m. Det var Jannes først trespringskonkurrence i år og resultatet var en forbedring i forhold til sidste år med 2 centimeter. På både 100 m og i kuglestød var Dorte med henholdsvis 16,34 s og 6,39 m lige efter Janne og sikrede sig dermed en sølvmedalje og en bronzemedalje. Søndag vandt Janne i længdespring endnu en guldmedalje til den efterhånden særdeles omfattende samling og nåede ud på 3,71 m. Her var Dorte også til start og vandt sølv med resultatet 3,32 m. Dorte deltog søndag desuden i højdespring og 200 m og sikrede sig 2 danske mesterskaber med henholdsvis 1,15 m og 33,88 s.

På herresiden var TIF repræsenteret af Kasten Nielsen og Jesper Idorn i aldersklassen 45-49 år. Karsten var i trespring oppe imod en af sine gamle konkurrenter fra seniordagene Gjerlev Laursen. Denne gang trak Karsten sig sejrrigt ud af dysten og blev dansk mester med flotte 12,33 m. Resultatet var en forbedring af Karsten’s årebedste med hele 34 centimeter. Efter rigtigt mange års konkurrencepause var der comeback til Jesper. På 100 m var der 4 mand til start og Jesper vandt en sikker sejr i den imponerende tid 11,73 s. På 400 m var konkurrencen endnu hårdere med 7 mand på startstregen. Jesper har kun løbet meget få 400 m, hvor han ikke have en stafetpind i hånden, men løb et superflot løb og vandt med tiden 53,64 s endnu et sikkert dansk mesterskab.

Resultatliste