Nyhed

lørdag 22. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de østdanske mesterskaber for ungdomshold

Søndag den 16. september deltog 9 gæve TIF’ere fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling i de østdanske mesterskaber for ungdomshold på Bagsværd Stadion. Trongårdens IF har efter sommerferien fået tilgang af en masse nye børn og det var derfor muligt at deltage med henholdsvis et pige hold og et mix hold i aldersgruppen 10-11 år. For både Cassandra Graves, Ida Maria Bulow, Lea Dahl, Mathilda Blicher-Hansen, Sofie Eger Palsbøl, Alexander Lykke Ullstad, Felix Falck og William Jensen var det deres første konkurrence nogensinde i atletiksammenhæng, mens Rebekka Hjulgaard allerede havde et par konkurrencer bag sig. Da hold konkurrencen bestod af mange forskellige øvelser kom enkelte ud i øvelser ikke rigtigt havde prøve før eller kun meget få gange. Alle klarede dog udfordringerne super flot med god vejledning af ungdomstræner Anne Softe Nexø og den nye træner-aspirant Jeppe Sidenius.

På pigeholdet sprang Cassandra i længdespring en stabil serie med 2,49 m, som det længste resultat, og Ida forbedres sig i alle kast i boldkast og sluttede med et kast på 23,63 m. På 60 m deltog både Mathilda, Lea og Sofie og løb henholdsvis 10,54 s, 10,97 s 11,62 s. I kuglestød sendte Mathilda med den 2,0 kg tunge kugle ud på 5,43 m. På 400 m lagde Cassandra særdeles frisk fra land og kæmpede sig i mål i tiden 1.41,92, mens Ida på den lange 1000 m distance løb 4.12,95. På den tekniske svære 4 x 60 leverede Sofie, Ida, Cassandra, Mathilda et rigtigt flot holdsprint, men endte desværre med at blive diskvalificeret.

På mix holdet nåede Rebekka i sidste forsøg ud på 3,98 m og var dermed trods en modvind på hele -2,1 m/s kun 10 centimeter fra sin PR. I boldkast nåede Alexander allerede i første kast ud på 30,37 m og også Felix var bedst i første forsøg i længdespring, hvor han nåede ud på 3,47 m.. Felix tog sig også af 400 m og her løb han 80,50 s. På 60 m løb William 10,09 s og i kuglestød stødte han 6,92 m. Lea og Alexander klarede begge 1,05 m i højdespring. Rebekka løb en superflot 1000 m og vandt i tiden 3.35,91, og denne tid er faktisk kun godt 1 sekund fra TIF’s alletiders top-10 på kvindernes 1000 m distance. På den afsluttende 4 x 60 m løb William, Lea, Felix og Rebekka sig ind på en flot 4. plads i tiden 40,36 s. Sammenlagt opnåede mix holdet 5426 point og det rakte til en meget flot bronzemedalje.

Stævnet var desværre præget af meget store forsinkelser. Heldigvis var der masse af kage og pølsehorn med fra forældrene og tiden bliv udnyttede de tiden med at lære hinanden rigtig godt at kende . Det var heldigvis også solskin det meste af tiden og at være med til sjov og begivenhedsrig ungdomsatletik var ikke det værste, man kunne have brugt en søndag på.

Resultater – pigehold 10-11 årmix hold 10-11 år