Nyhed

mandag 26. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 1. afdeling af Inov-8 Frost Cup

1. afdeling af Inov-8 Frost Cup blev afviklet søndag den 25. november i Hareskoven med HareTri som arrangør. Vejret var temmelig blæsende, koldt og fugtigt, men det er jo hvad man kan forvente i en Frost Cup, og det afholdt da heller ikke hele 271 og 177 deltagere at gennemføre henholdsvis 10 km og 5 km distancen. Trongårdens IF var repræsenteret af Rebekka Dybdahl Hjulgaard og Martin Steen Mortensen. Rebekka blev nr. 6 på kvindernes 5 km distance i tiden 23:14, mens gennemførtre den dobbelte distance i tiden 50:04.

Hurtigst hos kvinderne på 5 km var Dorthe Gram i tiden 20:49, mens mændenes 5 km blev vundet af Rolf Traberg, Herlev Løberne, i tiden 17:28. På 10 km gik sejren hos kvinderne til Karina Berner-Magnusson i tiden 40:04, mens Nick Fridberg, Sparta, var hurtigst hos mændene i tiden 34:31.

2. afdeling af Inov-8 Frost Cup afvikles søndag den 16. december er her er det Trongårdens IF, der står for arrangementet.

Resultater