Nyhed

søndag 6. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. runde af Vinterturneringen for ungdom i Allerød

2. runde af Vinterturneringen 2012/2013 for ungdom blev afviklet den 5. januar i Allerød med Bløvstrød Løverne som arrangør. Blovstrød Løverne gentog succesen fra sidste år ved at benytte samme rute med start ved Fuglevangen op ad Tokkekøb Hegn skovarealet. Der blev løbet på en rundstrækning halvt på græs (med gode stigninger) og halvt på skovbund. Vejret var med lidt sol og temperature omkring 5-6 grader væsentligt mere barmhjertigt end sidste år, så pigsko var ikke påkrævet , og det var muligt for tilskuerne at holde varmen. Arrangørerne solgte både hjemmebagt kage og varme drikke ved startområdet, så det var absolut en runde i særklasse.

VT_2_runde_b

Trongårdens IF havde 7 ungdommere til start. Rebekka Hjulgaard og Emil Hejl Kjær Andersen lagde ud med 2 km i aldersgruppen 10-11 år. Emil kæmpede godt hele vejen rundt og gentog med 23. plads sin placering fra 1. rund. Rebekka fik revanche fra 1. runde og kunne tilføje endnu en imponerende vinterturneringssejr til samlingen. Rebekka vandt denne gang sikkert med 13 sekunder ned til nr. 2, Marie Falkebo Jensen fra Sparta. Rebekka og Marie deler nu 1. pladsen i turneringen hos den 10-11 årige piger efter hver ven sejr og en 2. plads.

VT_2_runde_a

20 min senere var de 3 musketeer, Anton Risom, Felix Falck Jacobsen og Castor Loenvig i ilden sammen med Cecilie Nagel Haase. De deltog alle i aldersgruppen 12-13 år som også skulle ud på 2 km . Alle 4 fulgtes pænt hele første omgang, og de 3 drenge valgte at bevare følgesskabet næsten alle 3 km i et veldisponeret løb med jævnt tempo hele vejen. De blev i denne runde fint placeret som nr 26, 27 og 29. Cecilie fik en ligeså flot 27. plads blandt pigerne, hvilket var rigtig flot ovenpå en omgang juleinfluenza.

Trongårdens sidste deltager var Kristine Lund. Kristine deltog i aldergruppen 14-15 år som skulle ud på 4 km. Juleferiens træningsture viste sig at være en god investering, for Kristine leverede en rigtig flot præstation og blev placeret helt fremme som nr 12, hviklet var 5 placeringer bedre end i debuten i 1. runde.

Alle kunne tage hjem uden frosne fingre og tæer, og kan glæde sig til 3. runde, hvor vejret formentlig kun kan nå at blive endnu bedre, idet denne runde først alvikles den 16. marts på Bellahøj.

Resultater