Nyhed

lørdag 12. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Årets første resultater til resultatdatabasen

Søndag den 6. januar deltog Rebekka Dybdahl Hjulgaard og Martin Steen Mortensen i 3. afdeling af Inov-8 Frost Cup, der blev afviklet i Utterslev Mose. Martin passerede 5 km i tiden 22:22 og holdt tempoet på den anden halvdel. I mål fik Martin noteret tiden 44:50 og skar dermed mere end 5 minuter af tiden fra 1. afdeling, hvor ruten dog også var en hel del mere krævende. Rebekka løb sig ind på en flot 4. plads på kvindernes 5 km distance. Tiden for Rebekka, der i år er åregang 11 år, blev så flot som 20:38 og dermed forbedrede Rebekka sin rekord på 5 km distancen fra sidste efterår med 14 sekunder.


Resultater fra Inov-8 Frost Cup 3. afdeling

Den 6. januar var en travl motionsløbssøndag i lokalområdet, da der også blev afviklet årets første udgave af serieløbet Novo Nordisk Løbet ved Bagsværd Sø. Her deltog Claus Damgaard Nielsen på den meget kuperede 5 km distance, som han vandt meget sikkert i tiden 17:53.

Resultater fra Novo Nordisk Løbet