Nyhed

søndag 20. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

2 x sølv ved de østdanske indemesterskaber for ungdom

I wekenden den 12. og 13. januar deltog Tina Bischoff Gellin og Clara Fonnesbæk Jensen i de østdanske indendørs mesterskaber for ungdom. Traditionen tro blev mesterskaberne afviklet i Ballerup Super Arena med Balleup Atletik Klub som arrangør. Clara deltog på 60 m hos de 18-19 årige piger og sikrede sig her en flot sølvmedalje. Det var Clara’s første indendørs start i denne vintersæson og tiden 8,43 s var kun en tiendedel af et sekund fra hendes PR fra sidste år. Også Tina var til start for første gang i vinter og var i aktion i hele 3 øvelser i aldersgruppen 14-15 år. I kuglestød, hvor redskabsvægten er 3 km, stødte Tina 8,02 m og der rakte til en 10. plads. På 60 m blev Tina nr. 2 i sit indledende heat i tiden 8,66 s og det var en forbedring af hendes PR med 0,23 s. I semifinalen på 60 m var tiden med 8,79 s en lille smule langsommere, men her have Tina og lige brugt en masse kræfter på en superflot højdespringskonkurrence. Tina’s PR fra sidste år var 1,45 m, men i Ballerup forbedrede Tina rekorden hele 3 gang. Tina klarede både 1,47, 1,50 og 1,53 m i andet forsøg. De 1,53 rakte til en flot sølvmedalje og så havde Tina endda et rigtigt godt forsøg på 1,56 m, som hun kun rev med hælene.

Resultater